Hírek


Újra nyitva!

Újra nyitva!

2020-06-18

Szeretettel várjuk kedves olvasóinkat!

Tovább »
A kikölcsönzött könyveket visszavárjuk....

Tisztelt Olvasóink!

A hatályos rendelkezések értelmében könyvtárunk jelenleg még ZÁRVA tart. Ugyanakkor szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a kint lévő könyveket vissza tudják juttatni. Személyesen: Június 2-től - Június 30-ig Kedden: 8.00 -12.00 óráig Csütörtökön: 12.00-16.00 óráig vagy postai úton a fenti címre.

Közreműködésüket köszönjük! Tisztelettel a Könyvtár munkatársai.

Tovább »
Gondolatok a könyvtárból 3.

Kedves Könyvtárhasználók, Kedves Olvasók!

Vörösmarty Mihály híres versének címét kölcsön véve és kissé átalakítva szeretnénk némi szellemi-lelki táplálékot nyújtani a kényszerű távollét és bezártság idejére. Kérjük fogadják szeretettel Berzsenyi Dániel versét. (A DRETGy könyvtárának munkatársai.)

Tovább »
Gondolatok a könyvtárból 2.

Kedves Könyvtárhasználók, Kedves Olvasók!

Vörösmarty Mihály híres versének címét kölcsön véve és kissé átalakítva szeretnénk némi szellemi-lelki táplálékot nyújtani a kényszerű távollét és bezártság idejére. Kérjük fogadják szeretettel Márai Sándor gondolatait. (A DRETGy könyvtárának munkatársai.)

Tovább »
Gondolatok a könyvtárból 1.

Kedves Könyvtárhasználók, Kedves Olvasók!

Vörösmarty Mihály híres versének címét kölcsönvéve és kissé átalakítva szeretnénk némi szellemi-lelki táplálékot nyújtani a kényszerű távollét és bezártság idejére. Kérjük fogadják szeretettel. (A DRETGy könyvtárának munkatársai.)

Tovább »
KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

2020-03-16

KÖZLEMÉNY

Tisztelettel és szeretettel adunk tájékoztatást arról, hogy a Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményeinek intézményei, a Könyvtár, a Levéltár a Pannonia Reformata Múzeum és Kávézó határozatlan ideig, a Kormány vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően nem fogad látogatókat. Kutatói igények esetén a levéltárnál leveltar@papacollege.hu vagy a 06-89-310-192-es telefonon lehet érdeklődni. Könyvkölcsönzési igény esetén a kolcsonzes@papacollege.hu vagy a 06-89-324-240-es telefonszámon. Múzeummal kapcsolatos kérdésekkel az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni: 06-30-784-1498 illetve az info@pannoniareformata.hu címen.

Szíves megértésüket köszönjük. Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményei

Tovább »
Egy nevezetes nap emlékei...

Kamarakiállítás a Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményei Könyvtárában

Tovább »
KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

2020-03-13

A Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményei – Könyvtár véleménye a veszélyhelyzettel kapcsolatban

Tovább »
Közlemény.

Közlemény.

2020-03-12

Tisztelt Érdeklődők!

Tovább »
KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

2020-03-11

Közlemény

Tovább »